Tages nya rum – del 1

Inlägget presenteras i samarbete med JOTUN

Varmt välkommen till en digital rundtur i vår älskade lilla Tages nya rum där väggarna är målade i finaste blå från JOTUN.

Vi har haft fotosession i hans rum i helgen och knäppte ett stort gäng bilder, så vi får helt enkelt dela upp denna barnrums bonanza i 2 delar. Vi börjar med den kreativa hörnan.

Här framför fönstret har vi platsbyggt ett skrivbord med två hurtsar. Här får han förvaring och kan sitta och måla, rita och fixa så mycket han bara orkar. Notera delen längst till vänster där Tage har sitt garage.. i helgen hann han även med att byta vinterdäck till sommardäck på sina bilar, både en och tusen ggr..

Men till färgen på väggarna då? Jo, det är JOTUNs LADY Dusky Blue som är en superfin kulör. Matchat med brunt och lite rostiga toner blev rummet väldigt fint tycker jag. Nu är ju detta ett sponsrat inlägg så självfallet är jag lite partiskt. Men anledningen till att jag valde att kontakta JOTUN för detta samarbete är för att jag tycker deras färger ger absolut finast finish. Deras färg LADY Pure ger en supermatt yta och det gillar jag. 

Kika gärna in senare i veckan igen för då visar vi del 2 där vi även kommer visa hans hemmagjorda sänggavel som Tage hjälpt mig att fixa med. Jag är väldigt glad och tacksam att vår lilla Plutt tycker det är så roligt att hänga med mamma och f i x a – måla, spika, såga, slipa, vad det än är så står han bredvid och vill göra samma. Jag tror minsann vi har fått en liten kreativ själ i han!

6 tankar om “Tages nya rum – del 1

    • hemtrender says:

      Men tack snälla du, och ska du säga som har det så fint!

      Hoppas du mår bra & tack för att du är inne och gav en kommentar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *