Afternoon Tea

Hej! Får jag bjuda på en Afternoon Tea? Åtminstone digital. Jag ska ärligt säga att dessa bilder gjorde jag precis innan Coronan bröt ut i Sverige. Så det var ett tag sen med andra ord. Sen har bilderna legat i kameran och ruvat och nu fick de äntligen se dagens ljus i detta blogginlägg.

I våras hade jag en stor crush på denna färgkombo. Lila och brunt. Under sommaren har crushen svalnat och jag är glad att den fick utlopp i dessa bilder och en målad vägg i studion hellre än att jag gjorde något mer permanent i hemmet. Men jag vet ju hur jag är också nu vid det här laget. Jag får en crush på någon färgkombo, går igång på den- och sen går jag vidare. Men hurusom så gillar jag bilderna mycket ändå. Det är en fin färgkombo trots allt.

Vad känner du? Gillar du lila?

Jag kikar ibland i Analtyics för att se om det bara är jag och kanske mamma som tittar in här. Men ni är faktiskt flera hundra om dagen. Så – OM du vill, skriv gärna en kommentar, så jag vet att just Du tittar in ibland. Skulle betyda mycket, faktiskt.

Fin start på veckan & välkommen september!

Foto & styling: Jenny Martinsson

11 tankar om “Afternoon Tea

 1. Catharina Grundström says:

  Gillar verkligen den keramikserien. Problemet är ju bara det hemska ljudet som uppstår när man rör i koppen eller sätter en kniv mot tallriken. Rysningar!

  • hemtrender says:

   Sant, så är det ju faktiskt. Men de är ju så tjusiga åh andra sidan.. men du – jättetack för att du tar dig tid att skriva en kommentar – betyder mycket för mig!

  • hemtrender says:

   Men förlåt, dessa kommentarer gömde sig! Haha, så får det vara – smaken är som baken. Men uppskattar mycket att du är inne och kikade och skrev en kommentar. Tack för det Emma.

   Ha en finfin dag!

 2. Cissi says:

  Vackra bilder vännen! Tänk va du har kommit långt i din karriär, STOLT vän! ❤️ Ha en riktigt fin produktiv vecka! Stor kramen //C

  • hemtrender says:

   Men förlåt, dessa kommentarer gömde sig – åh vad snäll och gullig du är. TACK! och mys att se dig i helgen <3

 3. Pingback: Afternoon Tea - Inredningsfeed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *