Huset på holmen

Har du läst senaste numret av Residence? Om så hoppas jag inte att du missat reportaget om den underbara tegelvillan där familjen Constantinous bor. Det fina reportaget om familjen och deras vackra hem har Cecilia von Mentzer på Residence skrivit. Jag har stylat bilderna och Jesper/@inredningsfotografen har fotat.

Villan är ett tegelhus som andas 60-tal, men stommen är tror det eller ej från en ombyggd sekelskiftesvilla. På nedervåningen finns ett kök och flest kvadrat i huset är definitivt på de sociala ytorna här med de blåa soffgrupperna som bjuder in. Denna delen är tillbyggd på huset efter att familjen flyttade in 2011.

De stora kaktäristiska fönstren med teak-lister gör att naturen känns nära inpå och gärna det för familjen har sin plats på jorden invid en liten sjö. Drömmen för många, naturen så nära och samtidigt nära Stockholms innerstad.

På ovanvåningen finns barnens sovrum, ett TV-rum, en kontorsplats och master bedroom och ett stort badrum. Här har alla i familjen sin egna vrå men samtidigt nära till varandra i den öppna nedervåningen.

Det stora sovrummet känns svalt, lugnt och ombonat med heltäckningsmatta, ljusgrå mineralmålade väggar och ljusgrå garderober.

Det här är ett hem jag aldrig kommer glömma att jag fått besöka och jag är så tacksam att jag och Jesper fick komma och hälsa på!

Läs gärna mer över hos Residence.

Foto: Jesper Florbrant, Styling: Jenny Martinsson, publicerat i Residence oktober 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *