2020 – 2021

Nytt år, nya möjligheter, eller? Men det här nyåret känner jag mig inte alls lika pepp, kanske mest.. trött. Jag brukar ha massor av ny energi när klockan slå nytt år och blir peppad av alla andras nyårslöften, intentioner, mål och allt vad det är. Jag vet inte, jag kanske behöver några fler dagar innan jag känner mig redo för nytt, kanske behöver bearbeta 2020 några minuter till.

För vad hände egentligen? Hur blev allt såhär? Livet med Corona…

Men för att inte låta för depp, (för det är jag faktiskt inte!), så tänkte jag lista 5 saker som faktiskt varit bra med 2020. Och sen får jag återkomma om mina planer, mål och intentioner och allt vad det kan vara vid ett senare tillfälle, om andan faller för det.

Okej, vad var bra med 2020 då?

1, jag har aldrig spenderat så mycket tid utomhus, iallafall i vuxen ålder, som detta år. Det har varit bra.

2, tidigare så har jag varit social inomhus 9 månader om året. Men i år har jag umgåtts utomhus på ett helt annat sätt. Korvgrillningen har skjutit i höjden och nya sätt att umgås har hittats. Det hoppas jag att jag tar med mig framöver också. Umgås mer utomhus, kläder efter väder.

3, att tvingas dra ned på sociala kontakter har fått mig att uppskatta de sociala tillfällena så mycket mer. Och att kanske inte maxa med detta framöver heller, utan färre men mer speciella med dem som är speciella för mig.

4, att jobba hemmavid är jäkligt bra på många sätt. Att inte flänga hit och dit för möte där och sitta på cafe en stund där innan nästa. Att istället kunna ta en promenad eller löprunda på lunchen för att samtidigt få lite dagsljus, att spara in restid, jobba hemma eller i närort och att istället att ha digitala möten har inte varit så dumt faktiskt. Även om jag saknar vändorna till Stockholms innerstad för lite puls.

5, och sist men inte minst en punkt med just de digitala mötena. Jag som bor 50 mil från några av mina bästa vänner har börjat med videomöten när vi inte kunnat setts på samma sätt, vilket jag också hoppas att vi kommer fortsätta med även efter denna tid <3

Med det sagt önskar jag dig en God Fortsättning!

3 tankar om “2020 – 2021

 1. Pingback: 2020 – 2021 - Inredningsfeed

 2. Emma says:

  Du är klok min älskade vän! Men hoppas ändå liiite på att vi kan ses och jobba mer ihop irl 2021🤩Och minst ett digitalt möte i veckan!

  • hemtrender says:

   Tack snälla du, det är ju du som är klok av oss. Och ja, självklart, det hoppas jag också på! Lät kanske lite mer depp än vad jag är egentligen, vill bara inte stressa med en massa mål som jag bara glömmer bort sen 😉

   Pratar snart vännen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *