Support Design

Ett av mina uppdrag, som pågått över ett år nu faktiskt, är samarbetet och uppdraget att hjälpa det fina företaget Support Design. Som tillverkar ergonomiska stolar i Sunne, Värmland. Mest känd är modellen Support vars sitts och rygg är designade av ingen mindre än Bruno Mathsson. Deras största och främsta kundbas är tandläkarmottagningar, så nästa gång du är hos tandläkaren, släng ett öga på hens stol, högst troligt kommer den från Support Design!

Jag har varit inblandad på ett litet hörn med deras nya hemsida, Instagram och samarbeten med fotografer och Influencers. Nyligen publicerade Daniella Witte så fina bilder på hennes Support stol och det vore tjänstefel mot bloggen att inte lyfta dem även här…

Daniellas stol är i skinn, från svenska Elmo Leather, som Support Design samarbetar med och färgen heter Natural. Daniella har fångat dess skönhet på bästa sätt med dessa inspirerande bilder. Och ja, stolen är inte bara tilltalande för ögat, de ergonomiska fördelarna för hela kroppen är också genomtänkta, av Bruno him-self. Läs mer om stolen här.

Kände du till Support Design sedan tidigare?

Fin kväll!
/Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *