Kategorier
Produktnyheter

7 fina ting i september

Det är september och även om temperaturen är väldigt varm och härlig så är det ju faktiskt höst nu. September är min favoritmånad, synd att den går så fort bara. 

Här kommer min lista på fina ting i september

Nu börjar säsongen för varma gosiga tröjor, hela min garderob är typ enfärgad eller randig. Men den här gillade jag massor, den finns här (Adlink). 

Jag gillar rött som accentfärg och såg en bild på dessa skålar från BonniBonne. Så fina. 

Hösten är också de levande ljusens tid och jag är lite nyfiken på doftljuset Warm Cotton (Adlink).

Vi har massor av äpplen i trädgården, alltså verkligen massor. Är det ett rekordår? En äppelpaj är ett måste och denna från receptdrottningen Sofia Wood låter magisk.

Mitt hår mår inte så bra efter sommarens strålar, också en hösttradition att jag kikar över min hårvård. Vilket har bestått av en rosa flaska köpt på Ica alldeles för länge. Nu har jag klickat hem SachaJuans Anti-Pollution Schampo (Adlink) och tänkte testa det.

Inte ett ting men ett fint septembertips. Den här låter DAYDREAM har gått på repeat hela sommaren hos mig och är lika fin än! 

Och vi avslutar listan med septembers finaste nyhet. Mattorna som Marie Olsson Nylander lanserat i dagarna hos Ellos. Älsk på denna färgen (Adlink).


Vi ses imorgon!

 

/J. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *