Kategorier
Inspiration - Sovrum

Rosa sovrumsväggar & 5 tankar

Första söndagen i februari och i helgen har vårsolen tittat fram så vi här på Värmdö fick en liten liten glimt av kommande vår och jag har hunnit tänka klart mina tankar. Så här kommer ett inlägg med 5 tankar jag haft i helgen…

– Vårsolen fick mig att göra ett ryck att leta fram ljusa jeansen och randiga skjortan längst in i garderoben och solglasögonen dammade jag också av. Det kanske är lite lite tidigt än att kalla det vår men 1 mars, då kommer jag gå all in på vår.

– Apropå vår så kom jag att tänka på dessa bilder som jag stylade för några år sedan. Med en pastellig rosa kulör på väggarna till ett tonårssovrum. Just rosa känns vår för mig och det är så lyxigt som stylist att få testa olika färger utan att göra om hos mig själv.

– Jag vet förresten om att min blogg är lite trasig just nu. Det går inte att kommentera och så.. men om du har en fråga nu eller senare så finns jag även på Instagram. Jag ska ta tag i det där någon dag.. sånt tekniskt är ju så tradigt.

– & jag finns nu på Threads. Instagrams nya svar på X (Twitter). Det jag känner är bara att det är så jäkla käckt, hurtigt och många rappa käftar där. Kanske bara de som kommer upp i mitt flöde men det känns lite krystat. Vi får se, om Hemtrender på Threads är här för att stanna eller ej – men kul att testa iaf!

– Kommande vecka är det designvecka i Stockholm. Det är omöjligt att gå på allt men ett besök på Möbelmässan är tanken iallafall. På lördag (10 februari) är det öppet för allmänheten så alla kan ju gå om man vill!

Oavsett hur din vecka så ut så önskar jag dig en fin!

/J.

Pressbilder Mio Möbler, foto Jonas Gustavsson, stylat av mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *