Jobbhelg

Över långhelgen som var hade jag bokat in lite extra mycket jobb och en resa till västkusten. I torsdags började trippen med att jag och Sara tog tåget till Göteborg och Nääsfabriker. Där vi fick en magisk sommarkväll på bryggan vid vattnet med fötterna dinglandes ned.

På fredagmorgon hämtade Karin oss och vi åkte hem till henne i Lerum – och till världens finaste ladhus. Här bor Karin med familj sedan några år tillbaka och i år har de byggt en pool till den magiska tomten omringad av skog.

Karin jobbar som PR-chef på Boråstapeter, Engblad & Co och Mr Perswall. Så vi pratade lite gemensamma bekanta/kollegor och så, det var nu 5 år sedan som jag slutade på Mr Perswall och tog mitt pick och pack till Stockholm (Sidorspår!). Hursom så fotade Sara allt deras fina och resultatet ska jag skrika till när du kan se i tryckt format – TACK igen Karin för allt!

Sen åkte jag vidare hem till mina föräldrar i Borås och hade en mysig fredagkväll och lördag med familjen och bästisarna.

I söndags klev jag upp i ottan för att möta upp Alice i Göteborg och ta morgonfärjan ut till Dyrön och till Kristin som vi tillsammans gjorde ett reportage hos. Kristin bor superidylliskt på den bilfria ön med man och två barn. Hemmet var jättefint och det ska bli kul att visa även det i tryckt format lite längre fram.

Till lunch bjöd Kristin oss på en god Quinoa-sallad som jag kommer göra mer av i sommar och vi pratade om livet som ö-bo som vi alla lever – Alice bor på Donsö och jag på Ingarö, lite kul.

Efter att vi fotat familjen så promenerade vi ned till färjan och tog några foton på vägen innan vi tog färjan över och hem igen. TACK Kristin för allt!

Och igår måndag hade jag möte med nystartade Pinx Prints i Borås som jag hjälpt denna våren med Influencer-samarbeten och sociala medier. Om du inte redan följer så kan jag rekommendera dem för lite kul men tänkvärda uppmaningar blandat med inspiration på Instagram —> @pinxprints

Bilden är en favorit av många från vårens samarbeten och denna har @towerp fotat med motivet Adventurer.

Sen på eftermiddag tog jag tåget hem och på kvällen fick jag äntligen krama om lilla Tage efter några dagar ifrån varandra. Lilla skrutten, som går på Föris och allt nu <3

2 tankar om “Jobbhelg

  1. Emma Thun says:

    Tänk att jag alltid ler lite extra när mina hemtrakter och favoriter nämns 🙂 Nääs Fabriker är ju en vardagspärla här <3
    Hälsningar, Lerumsbo

    • hemtrender says:

      Jag förstår varför, så h i m l a mysigt där vid vattnet. Så synd att vi missade alla butiker som inte hann öppna innan vi åkte, får bli fler besök helt enkelt. Tack för att du läser min blogg Emma <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *