Kategorier
Mitt liv

Hej Då Mr Perswall

Imorgon gör jag min sista dag på Mr Perswall innan det bär av mot Stockholm och nya äventyr. Det är med lite blandade känslor jag lämnar mitt kära tapetvarumärke som jag jobbat för i drygt fyra år men nu är det dags att gå vidare för min del. Det är otroligt mycket jag lärt mig under dessa år, inte bara om tapeter utan om marknadsföring, design, pre-press, copy, kollektionsframtagning och tokmycket mer. Det känns dock lite tråkigt att lämna fina kollegor men så är det, ibland måste man lämna för att göra plats för nytt. 
 
Här nedan är en tapet som jag gjort, varje land (var iallafall ambitionen) innehåller text med äventyr som man förknippar med det området. Vilket pill måste jag säga! Men tapeten Wor(l)d Map blir också en klockren avslutning på mitt tapetäventyr då jag nu ska börja på ett rese- företag som jobbar med att uppfylla just drömmar om äventyr. 
Så, nu lämnar jag över stafettpinnen, Mr Perswall kommer dock alltid finns i mitt tapethjärta, så är det bara.♥

0 svar på ”Hej Då Mr Perswall”

Tack Cornelia! Kändes verkligen märkligt att inte ta bilen till Viared i måndags utan tunnelbanan till Stockholm Central.. hoppas ni alla mår bra, hälsa gärna!Kramkram

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *