Kategorier
Mitt hem

En enkel till STHLM

Sitter på tåget till Stockholm, det är jag, två resväskor och en enkelbiljett. Det har inte varit jätte- roligt att säga hejdå till kollegor, kompisar, vänner och min familj, det kan jag verkligen intyga. Men jag känner också att det här är helt rätt för mig just nu och hela kroppen bubblar av ny energi och äventyrsgenerna i mig applåderar. Nu startar ett nytt äventyr i mitt liv med nytt jobb, nytt hem och ny stad och jag ser framemot en fantastisk sommar i huvudstaden!
 
Bilden nedan är den sista jag knäppte innan jag packade ned mitt materiela liv i 21st. flyttlådor. Till hösten får jag se dem igen men första blir det ett andrahandskontrakt i Vasastan. Nu är vi strax framme här, jag ska ut och promenera av mig lite och ladda för första dagen på nya jobbet imorgon. Ha en fortsatt fin söndag!
Foto: Jenny Martinsson

0 svar på ”En enkel till STHLM”

Åh, vad spännande! Jag håller tummarna för dig. Förstår att det varit slitigt att säga hejdå och säkert blir det lite vingligt nu en tid innan du får styrfart på allt det nya, men du kommer se tillbaka på den här brytpunkten som något viktigt – på sikt. Det är jag övertygad om. Kram!

TACK Frida, det värmer! För mig är allt det här en STOOOR förändring och det kommer nog ta ett tag som du skriver innan allt faller på plats men till en början ser jag framemot en fin och skön sommar. Önskar dig också en finer en såklart. STOR kram <3

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *