En frukost i samarbete med Alva & Story Hotel

Alltså WOW, vilken kraft det finns i m ö t e n. Älskade starten på denna dagen då jag och 10 frilansvänner möttes över en frukost på Story Hotel.

Det var jag som bjöd in men det var VI som gjorde morgonen. Alva och Story Hotel sponsrade frukosten och jag är så tacksam för det och för att så många kom förbi.

Tidigt imorse var jag på plats och packade ihop påsarna som alla fick med örngott, lite infomaterial och en oktoberblomma.

Alva står för ekologiska sängkläder och har sin bas i Göteborg. Alla som kom på frukosten fick två örngott som present och i en av påsarna som alla fick välja sin när de gick fanns ett kort där en av oss får ett valfritt set med sängkläder. Drömmen att få drömma varje natt i dessa tänker jag.

Det är andra gången som jag ordnar En frukost som denna och jag blev så glad att många av de som kom på förra även kom idag + några till. Det betyder ju att det inte bara var jag som gillade det!

Många samtal blev det och en del nya möten och en del gamla bekantskaper. Det var svårt att fånga alla på bild samtidigt men här ovan har du ju Lovisa/An Interior Affair, Lina Östling och Rebecca/Inredningsdetaljer.

Här har du Johanna/Inredningspodden, Madeleine/Asplund Klingstedt Interior och Andrea/Adeadesign, i lite oskärpa sådär.

Frukosten var super, ekologisk och närodlad frukostbuffe som vi fick plocka av bäst vi ville.

Här nedan skymtar även Lo Bjurulf i bild – de som var med men inte fångades av min lins var också Helena Lyth, Emma/WhatDecoratesMyDay och Linnéa Salmén.

Och vad sa vi då? Jo, här luftas allt som vi inte hinner prata om annars, fotografer och stylister emellan med inredning som den gemensamma nämnaren. Vi springer ofta på varandra på jobb eller på events men på dessa frukostar är tanken att vi får en lugn stund tillsammans bara för att p r a t a – det som vi aldrig hinner annars.

Jag kommer skriva lite mer om Alva vid ett senare tillfälle då vi har ett längre samarbete i höst men om du har några sekunder över så vill jag väldigt gärna att du går in på deras hemsida här och läser deras fina arbete för bomullsarbetarna i Indien där all bomull till deras sängkläder odlas. Det är varumärken som Alva som jag väldigt gärna förknippas med och jag är som sagt så glad att de ville vara med som sponsor och att vi fick vara på fina Story Hotel.

Tack, tack tack igen alla som kom & för den bästa starten en kan önska på en torsdag!

Foto: Jenny Martinsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *