Kategorier
Inspiration - Badrum Inspiration - Kök Inspiration - Vardagsrum

En lugn oas i Linné

Har du läst senaste RUM Hemma? I nummer 10 finns ett superfint reportage om en lugn oas i Linné, Göteborg som jag har gjort tillsammans med fotografen Fanny Rådvik. Vi var hemma hos Karin och Magnus a.k.a @hosmajorskan och deras lilla son och fotade denna sekelskiftesdröm.

Ibland när man gör reportage så tar det ett tag innan bilderna publiceras, ibland upp emot 1 år. Så är fallet här, vi var och fotade i Göteborg i höstas så nu när jag skulle plocka fram bilderna digitalt bland mina mappar så hade jag glömt bort hälften. Jag tycker hemmet och bilderna blev superfina, ännu mer nu när jag såg dem ”på nytt”, och är så glad att RUM Hemma publicerat 17 av dem!

Även om du ju faktiskt m å s t e köpa tidningen nu för att läsa texten också som Amina Djemili skrivit så tänkte jag även visa några av bilderna här på bloggen såklart. Men eftersom det är många fina så får jag dela upp det och visar den lilla pärlan till sovrum i ett senare inlägg.

Först kör vi vardagsrum och du ser ju vad fint Fanny fångat ljuset ifrån de välvda fönstren. Plankgolv och högt i tak på det, mångas dröm.

En välkoordinerade tavelvägg, stor matta, härlig soffa och en blandning av gammal och nytt. En skandinavisk stil som de själva beskriver sitt hem i reportaget.

Det lilla badrummet var så unikt med sina underbart rostfärgade väggar. Härligt att en kan få ha badkar också även om man bor på få kvadrat, det gillar jag. Inte kompromissa på kvällsbadet nej.

Ja, som sagt – fler bilder på sovrummet får vi ta vid ett senare tillfälle. För nu får du och jag lite ögongodis i bilderna på vardagsrum, kök och badrum och jag säger det igen, den där rostfärgade badrumsväggen alltså, mums!

Foto: Fanny Rådvik, Styling: Jenny Martinsson för RUM Hemma nr. 10, 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *