Kategorier
Tapeter

Golden Marble

Inlägget presenteras i samarbete med Boråstapeter

När jag blir kär så blir jag kär, och när kär övergår i kär l e k då kör jag. Så var det med denna tapet som jag fick syn på i höstas från Boråstapeters kollektion Graceful Stories. Och trots att vi har t u s e n andra projekt hemma så skapade jag utrymme för att tapetsera vårt sovrum (yes, jag tapetserade själv – det är i n t e svårt).

Golden Marble är en lätt skimrande tapet inspirerad av marmormönster. Och för oss från att gå från ett mörkblått sovrum till denna ljusa gav vårt lilla sovrum ett kolossalt lyft. Nu känns det inte som att väggarna trycker sig mot en, nu känns det som att jag kan andas lättare här inne. Därav kanske att jag varit seg på att få upp saker på väggarna. Jag tapetserade strax innan jul men jag har njutit av de tomma väggarna. Jag har behövt det.

Men nu har sänglamporna kommit på plats, en tavla, och mer ska det bli, men det får gå sina gilla gång. Jag var också toktrött på mina ljusgråa linnelakan så sängkläderna har uppdaterats med nya från min favorit som jag samarbetat med många gånger nu, Alva Linen. Nästa steg blir att beställa gardiner.

Igår var förövrigt jag och Emma hemma hos Pella Hedeby och pratade slowliving, minimalism, om att skala av och att det ska kännas rätt i magen. I ett tidigare liv (läs mitt) så hade jag smällt upp saker på en vecka. Men nu njuter jag av mellanrummen både i inredningen och i livet. Det rusar ju på så fort ändå.

Vill du se fler tapeter från kollektionen Graceful Stories så hittar du den här. Ses snart igen!


2 svar på ”Golden Marble”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *