I samarbete med Posterlounge (+ en rabattkod)

Vår älskade lilla Tage fyllde år i helgen och en av hans många presenter var en tavelvägg till hans rum. I samarbete med Posterlounge har vi satt upp ett gäng tavlor på tema hav i hans blåa rum. Med böljande vågor, den klassiska japanska The Great Wave off Kanagawa, och en stoooor blå blåval.

I mina nu många år som bloggare och ”mini influencer” har jag råkat på jag skulle vilja säga tre-siffrigt i antal poster-företag längs med vägen, så många posters har famlat förbi mina ögon och händer igenom åren. Men de här är faktiskt något utöver det vanliga. (Ja det här är ett betalt samarbete men jag skulle aldrig ljuga). Jag blev mycket positivt överraskad av leveransen.

Hos Posterlounge kan du bland annat själv välja tryckmaterial och jag valde posters i PVC tryck med en vit trä-ram. Riktigt bra kvalitet och inte slit och släng som jag ibland tidigare har känt med posters. PVC-tryck är nytt för mig men karakteriseras av fin färgupplevelse och sidenmatt yta. Posterlounge har dessutom en egen ramverkstad där de ramar in alla tavlor för hand, lyxigt – så motiven kom inramade och klara – perfekt!

Vill du veta lite mer om Posterlounge? Här kommer 5 snabbfakta:

  • Grundades 2003
  • Tavlorna trycks på beställning genom egen tillverkning
  • Stort utbud av motiv från både samtida och klassiska konstnärer som bland annat Claude Monet, Carl Larsson och Vincent van Gogh
  • Du kan välja mellan material som poster, canvas, trä, PVC, aluminium, akrylglas, galleritryck eller självhäftande poster
  • Finns på Instagram med över 70 000 följare – följtips!

Vill du också testa Posterlounge? Kanske beställa någon fin julklapp till när och kär? Eller dig själv? Med koden HEMTRENDER15 från du 15 % rabatt på hela sortimentet (gäller ej presentkort) t.o.m. 30/11!

Vad Tage tyckte om sin födelsedagspresent då? Jo, den uppskattades, nu känns hans rum komplett – vår lilla 3 åring <3

Inlägget presentas i samarbete med Posterlounge

4 tankar om “I samarbete med Posterlounge (+ en rabattkod)

  1. Pingback: Posterlounge | www.posterlounge.com - Logga In

  2. Pingback: I samarbete med Posterlounge (+ en rabattkod) - Inredningsfeed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *