Mysig Minimalism

Jag är så stolt och glad att få läsa 9 sidor hemma-hos Lina, Jonas och Ilva i senaste Sköna Hem som jag och Mikael Lundblad har gjort tillsammans. Hemmet är den finaste vindsvåningen jag har sett och familjen en av de mysigaste.

Mysig Minimalism är även rubriken på reportaget och vid första anblicken kan en ju undra, vaddå minimalism? Här kryllar av prylar, men det fina i kråksången är ”what you see is what you got”. Familjen har de mesta framme och inte i en massa dold förvaring eller i skrymslen och utrymmen. Här finns mest bara öppna hyllor och förvaring och de äger bara sådant som de älskar.

Vindsvåningen har de totalrenoverat själva med hjälp av familjemedlemmar. Loftet i ena änden har de gjort av ett outnyttjat skrymsle där och den unika smidestrappan upp dit är en specialbeställning.

På loftet finns ett kontor. Med en beundransvärd sko-samling.

Till den öppna planlösningen byggde de glasdörrar för att stänga inne matos till köket, på detta sätt känns det ändå luftigt.

Våningen har också något så lyxigt som en klädkammare.

Mycket av prylarna i hemmet är från parets många resor och nu i dagarna har de precis lanserat prints från deras fina fotografier från hela världen. Kika mer här på deras Travel memories.

Och framtill 2 december kan du köpa Sköna hem och läsa hela reportaget!

Foto: Mikael Lundblad, Styling: Jenny Martinsson, publicerat i Sköna Hem no.13 2020

En tanke om “Mysig Minimalism

  1. Pingback: Mysig Minimalism - Inredningsfeed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *