Kategorier
Mitt liv

Ingarö i september

Off season Ingarö. Bästa månaden här på ön tycker jag. Färgerna börjar skifta i gult men löven hänger kvar. Sommargästerna är hemma men här ibland på helger. Båtarna tas upp på land och badflottarna likaså, men det går att bada ändå. Havet blir dock lite vildare, lite mörkare och lite kallare..

Idag behövde jag en långpromenad och varvade havet med skogsstigar. Tyvärr finns det ingen milslång strandpromenad här utan en får gå på olika stigar, runda sommarhus med strandtomt som absolut inte kan bjussa på genomfart, för att komma till vattnet på olika sätt. 

I öronen hade jag en podd som pratade om Intuition som var väldigt intressant. Litar du på din intuition? Lyssnar du på den? Ett citat från Albert Einstein fäste sig hos mig..

The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honours the servant and has forgotten the gift.

Nu ska jag inte låta för pretentiös här men tänkte det kunde vara bra med en friendly reminder om att vi alla borde lyssna på vår Intuition lite mer? Men hur gör man det? För mig är det en promenad här för att komma den iallafall lite närmare.

Önskar dig en mjuk torsdag!

Ett svar på ”Ingarö i september”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *