Kategorier
Design & Designers

En bättre pressfrukost

Igår mötte jag upp Emma för att starta dagen med en pressfrukost för nyheter från Kosta Boda och Orrefors. Det var Trendgruppen PR som bjöd in, mina tidigare kollegor som alltid håller bra nivå på sina pressevents (okej, lite partisk är jag). Men igår överträffades förväntningarna. Frukosten som bjöds på var sjukt god, bästa chiapudding jag smakat.

Vi var i Swedes fina showroom (kolla in orginaltaket) så det började väldigt bra. Vi träffade bland många andra inredarna på Sköna Hem redaktionen bland andra Rebecca a.k.a @inredningsdetaljer som skymtar på bilden.Vad visades då? Jo, ganska många saker, men främst Lisa Hillands vas Bloom för Orrefors. Lisa berättade att hon i briefen skulle skapa en vas lika vacker med som utan blommor. Och det tycker jag hon lyckats fantastiskt bra med.  Och Lena Bergströms serie Carat som jag blev lite kär i redan när jag bloggade om den 2010. 2010 tänker du, ja jag var ju en bloggare redan då och var faktiskt i Stockholm på besök och fick träffa Lena som berättade om den nya serien. Kolla här om du vill se ett riktigt gammalt blogginlägg. Igår fick jag veta att serien ynglat av sig och utökas med tallrikar, verkligen jättefina, de var mina favoriter från morgonen!
Sammanfattningsvis, god mat, härliga människor, fina produkter, fin plats = bra start på dagen. Slut på meddelande!Foto: Jenny Martinsson & Trendgruppen PR & Emma Johansson & pressbild Orrefors

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *